- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Poslastica za bogataše: Ronaldo pobedio Mesija u „poslednjem činu“

© AP Photo / Hussein MallaKristijano Ronaldo, Lionel Mesi
Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi - Sputnik Srbija, 1920, 19.01.2023
Pratite nas
Dvojica najboljih fudbalera današnjice Kistijano Ronaldo i Lionel Mesi ukrstili su ove večeri koplja možda poslednji put u karijeri zahvaljujući bogatim saudijskim prinčevima koji su organizovali u Rijadu prijateljski meč između tima zvezda Al Nasra i Al Hilala i francuskog Pari Sen Žermena.
Ronaldo, koji je propustio prve dve utakmice svog novog kluba Al Nasra zbog suspenzije, predstavio se publici u Saudijskoj Arabiji u velikom stilu - sa dva gola.
Posle prvih 45 minuta zanimljivog duela na semaforu je stajao nerešeni rezultat (2:2), a prvi pogodak na meču postigao je Lionel Mesi u trećem minutu.
Portugalac je izjednačio iz jedanaesterca u 34, a samo pet minuta kasnije Parižani su ostali sa desetoricom jer je isključen levi bek Huan Bernat. Brojčano slabiji gosti stigli su ipak do novog vođstva preko Markinjosa u 43. minutu.
Nejmar je u trećem minutu nadoknade promašio penal i priliku za 3:1, što je ekspresno u šestom minutu nadoknade drugim pogotkom na meču kaznio Kristijano Ronaldo.
Pari Sen Žermen je na kraju slavio sa 5:4, ali je Ronaldo u ličnom okršaju, možda poslednjem činu“, pobedio Mesija sa 2:1. Obojica su uz ovacije publike napustili igru po isteku 61. minuta.
Detalj sa 168. večitog derbija - Sputnik Srbija, 1920, 19.01.2023
SPORT
„Večiti“ upisali pobede u Turskoj
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala