- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Američka legenda ne sumnja u Novaka: „Povreda neće biti problem“

© AP Photo / Aaron FavilaNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 18.01.2023
Pratite nas
Novak Đoković uspešno je startovao Australijan open protiv Roberta Karbaljesa Buene, a navijače srpskog tenisera zabrinuo je zavoj oko Novakove noge. Ipak, legendarni Amerikanac Džon Mekinro ističe da veruje da povreda neće praviti problem Srbinu.
Jasno je da je Novak oprezan povodom povrede...
„Novak će uraditi sve da bi osvojio turnir. Šta god da je u pitanju sa nogom, sa tom zadnjom ložom, sigurno tokom meča nije delovalo da ima kakvih većih problema. Iz onog što sam pročitao i čuo kasnije na pres konferenciji, on deluje malo oprezno, malo nesigurno, ali iz onoga što je rekao, deluje mi da to neće biti problem", kaže Amerikanac.
Nekadašnji prvi reket sveta dodaje da Đokovićusigurno mnogo znači što je dobio podršku sa tribina posle povratka u Melburn.
„On voli Australiju iz nekog razloga, ovde uvek odgovori izazovu, osvojio je turnir devet puta. Mislim da je i publika ovde, po tradiciji, ta koja ga podržava više nego što je slučaj bilo gde drugo na svetu. Onda imate taj potpuni debakl prošle godine. Tako da vratiti se i videti ogromnu podršku, ljude koji ga hrabre, pokazuju da ga vole, to mu mnogo znači. Deluje kao pobednička situacija za njega u ovom trenutku", zaključio je Mekinro.
Nadajmo da će na kraju Novak biti taj koji će po 10. put podići trofej namenjen osvajaču Australijan open.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 18.01.2023
SPORT
Francuz na „Đokovićevom meniju“ u idealnom terminu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala