- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Teodosić isključen, a trener pobesneo na sudije: „Odlepio sam“

© Sputnik / Lola ĐorđevićMiloš Teodosić
Miloš Teodosić - Sputnik Srbija, 1920, 13.01.2023
Pratite nas
Košarkašku utakmicu Virtusa i Olimpijakosa obeležilo je isključenje Miloša Teodosića, srpskog košarkaša, na 19 sekundi pre kraja meča. Italijanski tim poražen je u 19. kolu Evrolige rezultatom 85:83, a Teodosić je bio najefikasniji igrač svoje ekipe.
Nije mogao Miloš Teodosić da sakrije nezadovoljstvo povodom odluke sudije da svira faul Semiju Odželejeu, a potom je na samom kraju utakmice došlo do još veće drame.
Srpski košarkaš promašio je šut za tri koji bi smanjio prednost Olimpijakosa na samo pola koša, a lopta je otišla u aut. Delovalo je da je loptu rukom poslednji pipnuo Saša Vezenkov, međutim sudijska odluka bila je da lopta pripadne grčkom timu.
Teodosić je pobesneo, a sudija mu je dao još jednu tehničku posle koje je morao da napusti parket i to na 19 sekundi pre kraja utakmice.
Serđo Skariolo bio je besan posle utakmice upravo zbog brojnih odluka sudija koje nisu išle na ruku Virtusu. Sudijski tim činili su Matej Boltauzer, Karlos Peruđa i Miloš Koljenšić.

„Igrači i treneri prave greške, ali ja se ne sećam ovakve serije sudijskih grešaka, pogotovo u poslednjim minutima meča, a dosta sam star. Ponovo sam sve odgledao i odlepio sam, ali i sudije greše“, bio je ljut Skariolo.

Kada je reč o srpskom košarkašu on je bio najefikasniji igrač svog tima sa 21 poenom, dva skoka i četiri asistencije, a povodom njegovog izliva besa pred kraj utakmice Skariolo je rekao da mu ne zamera.
„Miloš je Miloš. U svojoj velikoj dobroti i kada ovako izgubi glavu u ovim situacijama. Nećemo da ga menjamo, prihvatamo ga takav kakav je“, jasan je bio Skariolo.
► Pogledajte novu epizodu „Miljanovog kornera“.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 13.01.2023
SPORT
Objavljen drugi presek: Jokić blizu vrha
Luka Dončić - Sputnik Srbija, 1920, 13.01.2023
SPORT
Luka pogodio trojku za produžetke – Slovenac u drami srušio Lebrona
Saša Obradović, Crvena zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 12.01.2023
SPORT
Obradović: „Niko nije čuo moju stranu priče“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala