- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Na pomolu je nezabeleženi „fudbalski trougao“ – i sve je započeo Ronaldo

© AP Photo / Alessandra TarantinoKamerun - Brazil, Vensan Abubakar
Kamerun - Brazil, Vensan Abubakar - Sputnik Srbija, 1920, 12.01.2023
Pratite nas
Na pomolu je spektakularan trougao u fudbalskim transferima, a sve je „zakuvao“ Kristijano Ronaldo odlukom da ode u saudijski Al Nasr.
Slavni Portugalac je odlučio da je „završio svoj posao u Evropi“ i krenuo je put Arabije, za veliki novac i priliku da u manje zahtevnom takmičenju nastavi da pokazuje svoje fudbalske kvalitete.
Očekivalo se nešto drugačije, posle drugog i neuspešnog boravka u Mančester junajtedu probao je Ronaldo da se „dopadne“ Real Madridu, ali je ishod bio negativan po njega i rešio je da ode sa velike scene.
A na toj sceni gde će se Ronaldo naći, bar tako izgleda, u narednom periodu neće biti Vensana Abubakara, kamerunskog reprezentativca koga će Srbija zapamtiti zbog duela na Mundijalu.
Iskusni napadač je na izlaznim vratima Al Nasra i navodno je spreman da se preseli u turski Bešiktaš.
I tu dolazimo do trougla!
Navodno, turska ekipa je na putu da ostane bez svog napadača Vuta Verhorsta koji bi, prema pojedinim navodima, trebalo da ode u Mančester junajted, poslednji Ronaldov klub u Evropi.
Bešiktaš nije baš voljan da pusti igrača koji je takođe zablistao na Mundijalu, a on je najavio da čak želi samostalno da plati obeštećenje kako bi ostvario snove i postao član Junajteda.
Ipak, za razliku od Ronaldovog transfera, prelazak Abubakara u Bešiktaš, odnosno Verhorsta u Junajted još nisu završeni, ali je svakako više nego zanimljivo imati, bar u najavi, ovakav trougao u fudbalskim transferima.
► Pogledajte novu epizodu emisije Miljanov korner.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala