- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nemac je izašao iz zatvora i oglasio se: „Šampion se vratio u dnevnu sobu“

© AP Photo / Rick RycroftBoris Beker i Novak Đoković tokom Australijan opena 2016.
Boris Beker i Novak Đoković tokom Australijan opena 2016. - Sputnik Srbija, 1920, 10.01.2023
Pratite nas
Boris Beker, legendarni nemački teniser i bivši trener Novaka Đokovića, čestitao je Srbinu osvajanje titule u Adelejdu, što je bio njegov 92. trofej u prebogatoj karijeri.
Nemci koji je krajem 2022. godine pušten iz ozloglašenog zatvora Vandsvort koji se nalazi u Velikoj Britaniji u jugozapadnom delu Londona, svega tri kilometra od Vimbldona, uputio je Novaku čestitku putem društvenih mreža.
„Bravo Šaci. Šampion se vratio u svoju dnevnu sobu“, glasila je poruka slavnog Nemca koji prolazi kroz izuzetno teške trenutke.
Podsetimo, Beker koji je nekoliko godina uspešno sarađivao sa Novakom Đokovićem, pušten je na slobodu posle osam meseci provedenih u zatvoru u Engleskoj, iako mu je prvobitno izrečena zatvorska kazna od dve i po godine.
Čuveni nemački teniser prekršio je zakon jer je skrivao novac kako bi izbegao plaćanje dugova, proglasio je i bankrot, ali nije mogao da izbegne da završi iza rešetaka po odluci Engleske, zemlje u kojoj živi.
Kada je Novak Đoković u pitanju, on je u Adelejdu stigao do 92. trofeja, čime se izjednačio sa Rafaelom Nadalom po broju titula, a priliku da prestigne svog najvećeg rivala imaće već na Australijan openu koji počinje 16. januara.
Novak je do titule u Adelejdu stigao posle trosatne borbe, drame i preokreta u finalu protiv nezgodnog Amerikanca Sebastijana Korde – 6:7, 7:6, 6:4.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 09.01.2023
SPORT
Australijski paradoks – prošle godine maltretirali Noleta, a sada mogu da igraju i zaraženi
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 09.01.2023
SPORT
Đoković iz Australije pružio podršku ranjenim srpskim dečacima na Kosovu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala