- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Scena koja srce para – Deki sa Mihinim sinovima odao počast legendarnoj „levici“

© Foto: Skrinšot/Arena sportDejan Stanković, sinovi Siniše Mihajlovića
Dejan Stanković, sinovi Siniše Mihajlovića - Sputnik Srbija, 1920, 08.01.2023
Pratite nas
Dejan Stanković još jednom je odao počast pokojom prijatelju i kumu Siniši Mihajloviću uoči duela između Sampdorije i Napolija u Seriji A. Deki je pre početka utakmice na teren izašao u pratnji Sinišinih sinova koji su držali dresove sa brojem 11 i prezimenom.
Inače, meč u Đenovi između Sampdorije i Napolija biće posvećen dvojici preminulih asova domaćeg tima - Siniši Mihajloviću i Đanluki Vijaliju.
Igrači će na tradicionalnim plavim dresovima nositi njihova imena, a Stanković je pre meča emotivno govorio o preminulim asovima.

„Ovo je veliki gubitak za porodice Mihajlović i Vijali, ali i za sve nas koji smo bili bliski sa njima. Zato će danas biti puno emocija na stadionu, a mi ćemo pokušati da to pretočimo u snagu. Nadamo se da će njih dvojica biti anđeli koji će nas ojačati“, istakao je Stanković uoči utakmice.

Međutim, ta želja Stankovića za sada nije uslišena pošto je Napoli poveo od 19. minuta golom Osimena, a pre toga je Politano promašio i jedanaesterac za goste. Na kraju je bilo 2:0 za Napoli.
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 08.01.2023
SPORT
„Olimpiko“ se oprostio od Mihine levice – „Siniša, jedan od nas“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala