Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Pucanj u srce Zapada: Za Božić raspet Hristos iznad Kosova i Metohije

© Foto : Ustupljeno SputnjikuDečaci ranjeni u Štrpcu na Badnji dan
Dečaci ranjeni u Štrpcu na Badnji dan - Sputnik Srbija, 1920, 06.01.2023
Pratite nas
Gde ste veliki borci za slobodu, demokratiju i ljudska prava? Da li vam je neradni dan baš kada, neću reći Albanci, nego demoni, pucaju na srpsku decu.
Gde ste veliki evropski izvoznici standarda, odmereni pregovarači i otvarači poglavlja?
Da li ste zatvorili radnju dok, neću reći ljudi, nego bezumne zveri izlaze iz automobila i ispaljuju metke na decu koja nose badnje drvo i razdragano pevaju?
Gde ste veliki Zapadni promoteri tolerancije, uglađeni ideolozi postmodernih NATO vrednosti civilizacije?
Da niste još na novogodišnjem raspustu, pijani ili mamurni, kad ćutite na, neću reći teroriste, nego đavole koji na Badnji dan otvaraju vatru i nišane iz paklenih cevi na golobradu Srbadiju radosnu zbog Hristovog rođenja?
Nisu u petak, na putu kod Štrpca na Kosovu i Metohiji, pogođeni mecima samo maloletni Stefan Stojanović (11) i Miloš Stojanović (21), iz sela Gotovuše.
Nisu u tom trenutku užasa, zla, satanskog nedela, pogođena u šaku i rame samo ta dvojica delija koji ne mogu na Božić za svojim skromnim trpezama da lome česnicu i da se raduju izvučenoj pari.
Nisu u tom hororu na putu Brezovica – Uroševac rafalima pogođeni samo nasmejani Stefan i Miloš koje je neko kod kuće čekao da donesu badnje drvo i da uz prebranac i vruću rakiju zapucketaju varnice u slavu Božjeg sina.
Streljana je na tom putu Zapadna civilizacija koja se nekada nazivala hrišćanskom.
Overena je i preklana evroatlanska iluzija o modernom svetu kome bi trebalo da streme divlji i zaostali Srbi.
Pretvorena je u prah i pepeo laž o Evropi koja nam širi ruke, koja nas sve čeka, koja se široko osmehuje i daje nam novac, projekte, sistem bezgrešnih pravila koja potpuno zamenjuju Bibliju.
Gde su danas lajčaci i eskobari, hilovi, pičevi, viole, makroni, šolcevi? Gde su danas njihovi planovi, predlozi, spektakularne ideje, „dobronamerni“ sporazumi.
Gde su danas ti zapadni apostoli, analitičari i svi oni koji nas pozivaju da se dovedemo realnosti i da shvatimo da je dozvoljeno da se puca na srpsku decu.
Gde su slobodni i nezavisni mediji, gde su specijalne emisije, gde su vanredna uključenja, gde su hrabri, gde su istraživači, gde su nagrađeni, gde su?
Gde su dobrosusedski odnosi, otvoreni Balkani, gde su sveobuhvatni dogovori, pravno obavezujući sporazumi?
Gde su normalizacije odnosa, zajedničke evropske budućnosti,gde su međunarodne snage koje čuvaju građane, gde je NATO sila iz Bondstila, gde su ambasade, gde su NVO jurišnici?
Nema nikoga tu na putu kod Štrpca, na Badnji dan. Samo dva pogođena i ranjena srpska deteta. I badnjak ispao iz krvavih mladih ruku. Prekinuta pesma kuršumima.
I raspet Hristos iznad srpskog Kosova i Metohije.
Na Badnji dan, ne na Veliki petak.
Dečaci ranjeni u Štrpcu na Badnji dan - Sputnik Srbija, 1920, 06.01.2023
SRBIJA
Pevali su kad su na njih zapucali: Lekar detaljno opisao napad na srpsku decu na KiM /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala