- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Amerikanci zagospodarili Ukrajinom i napravili vojne fanatike | Od četvrtka do četvrtka

© AP Photo / Efrem LukatskyUkrajinska vojska u Donbasu
Ukrajinska vojska u Donbasu - Sputnik Srbija, 1920, 05.01.2023
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” Miša Đurković sa Instituta za evropske studije.
Na samom početku godine saznali smo kojih je to devet zemalja povuklo priznanje takozvane države Kosovo ali i da odmah posle božićnih praznika treba da očekujemo najezdu zapadnih emisara i to ne samo iz Vašingtona i Brisela, već i Pariza, Berlina i Londona.
Istovremeno, u nemačkoj štampi mogli smo da pročitamo recept kako pripitomiti srpskog predsednika.
Jens Stoltenberg poručuje da je opasno potcenjivati Rusiju i Vladimira Putina, možda baš zbog toga što je dan ranije ruska fregata „Admiral Gorškov“, naoružana hipersoničnim raketama „cirkon“.

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Od četvrtka do četvrtka, 5.1.2023.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala