- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kristijano iz Engleske poneo i kaznu – debi na čekanju

© AP Photo / Amr NabilKristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 05.01.2023
Pratite nas
Kristijano Ronaldo, proslavljeni portugalski fudbaler, predstavljen je u Al Nasru, ali i dalje neće moći da debituje za klub iz Saudijske Arabije zbog kazne koju je dobio u Engleskoj.
Ne tako dugo posle izjave da ne bi voleo da igra van Evrope, Kristijano Ronaldo predomislio se i prihvatio ponudu Al Nasra u kome će godišnje zarađivati 214 miliona evra.
Nema sumnje da je klub iz Saudijske Arabije dobio najveću fudbalsku zvezdu u svojoj istoriji, ali Portugalac još uvek neće moći da debituje.
Ronaldo je u Al Nasr stigao sa kaznom koju je dobio od Fudbalskog saveza Engleske dok je nastupao za Mančester junajted, a ona važi iako je napustio taj klub.
Kristijano je suspendovan na dva meča zbog toga što je posle meča sa Evertonom razbio telefon dečaku. Međutim, suspenzija je usledila tek posle intervjua portugalskog fudbalera sa Pirsom Morganom u kojem nije imao tako lepe reči za klub.
Prethodno je bilo očekivano da Ronaldo debituje petog januara, ali će prvu utakmicu u dresu kluba iz Saudijske Arabije odigrati očigledno tek 21. januara kada Al Nasr u 14. kolu domaće lige igra protiv Al Itifake.
Gost emisije Miljanov korner bio je ministar sporta Zoran Gajić.
Džud Belingem - Sputnik Srbija, 1920, 05.01.2023
SPORT
Iznenađenje na listi najskupljih – 19-godišnjak ispred svih!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala