- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Novinar Vladan Radosavljević stradao u napadu pasa na Kosmaju

© Flickr / Carol LaraDoberman
Doberman - Sputnik Srbija, 1920, 04.01.2023
Pratite nas
Novinar, medijski analitičar i jedan od osnivača Produkcijske grupe "Mreža" Vladan Radosavljević tragično je preminuo, a njegova supruga Olga teško je povređena nakon što su ih na Kosmaju napali i izujedali psi, potvrdila je "Fonetu" direktorka PG "Mreža" Lila Radonjić.
Vladana Radosavljevića je pored vikendice na Kosmaju napao čopor pasa, a supruga Olga koju je pozvao u pomoć, teško je povređena i prevezena u Urgentni centar.
Kako Fonet saznaje, ona će s obzirom na okolnosti, vrstu i prirodu povreda iz Urgentnog centra biti prebačena na Infektivnu kliniku radi dalje opservacije.
Ministarstvo unutrašnjih poslova je, ne navodeći više detalja, potvrdilo da je u napadu na Kosmaju nastradao 62-godišnji muškarac, a da je njegova supruga teško povređena i prevezena u bolnicu.
Oglasila se i Veterina Beograd, koja je navela da su psi koji su izujedali Radosavljevića vlasnički psi sa jasnim dokazima o vlasništvu.
Kako je Tanjugu rečeno u Veterini, tri psa su nosila ogrlice sa pločicama na kojima su bili ispisani brojevi telefona vlasnika. Psi su izašli iz dvorišta kroz otvorenu kapiju u mestu Velika Ivanča, koje pripada G.O. Mladenovac, i napala muškarca i ženu koji su tuda prolazili.
Radosavljević je bio novinar nekadašnjeg Studija B i direktor programa NTV Studio B. Jedan je od osnivača Produkcijske grupe "Mreža", a jedno vreme bio je i direktor "Medija centra".
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala