- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

Grupa „Hilton“ zainteresovana za zakup hotela „Mogren“

© Sputnik / Marijana KolakovićPlaža Mogren u Budvi
Plaža Mogren u Budvi - Sputnik Srbija, 1920, 03.01.2023
Pratite nas
Svetski poznata hotelska grupa „Hilton“ zainteresovana je za dugoročni zakup hotela „Mogren“, koji posluje u sklopu Hotelske grupe (HG) „Budvanska rivijera“, saopštio je predsednik Odbora direktora Mijomir Pejović. Ova grupacija zainteresovana je i za preuzimanje hotela „As“ u Perazića dolu.
Kako je Pejović rekao na nedavno održanoj godišnjoj konferenciji za medije, najbolji pokazatelj kvaliteta i ozbiljnosti poslovanja HG „Budvanska rivijera“ na tržištu predstavlja zainteresovanost grupe „Hilton“ za dugoročni zakup hotela Mogren.
„Mi smo već u oktobru imali posetu njihovih zvaničnih predstavnika koji su tom prilikom pokazali izuzetnu zainteresovanost, te očekujemo zvaničan dolazak njihove delegacije prilikom koje bi utvrdili rok dugoročnog zakupa kao i profit naše hotelske grupe. U slučaju pozitivnog ishoda dogovora, hotel bi poslovao pod Curio brendom“, kazao je Pejović.
Takođe, Vlada je objavila da se potencijalni investitor obratio Ministarstvu ekonomskog razvoja i turizma s namerom za preuzimanje investicije završetka izgradnje hotela „As“ u Perazića dolu, i da je doneta odluka da se uradi analiza mogućeg preuzimanja investicione obaveze.
Prema saznanjima portala RTCG, u pitanju je grupacija „Hilton“, koja je iskazala ozbiljno interesovanje, ali postupak pred sudovima i dugogodišnji spor koči realizaciju projekta, preneo je portal „Investitor“.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala