- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Mirni rasplet ili nove kataklizme: Šta nam donosi nova godina | Svet sa Sputnjikom

© Sputnik / Aleksandr Krяžev / Uđi u bazu fotografijaNova godina 2023.
Nova godina 2023. - Sputnik Srbija, 1920, 02.01.2023
Pratite nas
Ukrajinski sukob, „ledeno doba“ u odnosima Zapada sa Rusijom, a tek nešto manje ledeno sa Kinom, energetska kriza, zaoštravanje problema na Balkanu ne ostavljaju prostora za mnogo optimizma u prognozama za 2023.godinu.
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov ipak kaže da je realista a ne pesimista i da će Rusija na kraju ostvariti svoje ciljeve, mada upozorava da s Rusijom ratuje kolektivni Zapad na čelu sa SAD, nuklearnom državom.
Ima li šanse da 2023. konfrontacija splasne i da se sedne za pregovarački sto i šta s tim u vezi predlaže Henri Kisindžer?
Kako je EU od velikih očekivanja oporavka kojima je počela 2022. u 2023. ušla sa nikad skupljim energentima, inflacijom i neizvesnošću?
Kuda vodi eskalacija kosovskog problema i hoće li i kada Balkan uploviti u mirnije vode?
Prognoze za godinu pred nama u emisiji Svet sa Sputnjikom iznose politikolog Aleksandar Pavić i urednik portala Fakti Đuro Bilbija.
Svet sa Sputnjikom, 2.1.2023.

O emisiji „Svet sa Sputnjikom“

Emisija „Svet sa Sputnjikom“ bavi se gorućim temama iz širokog spektra društvenog i političkog života. Vodi je Tanja Trikić, a zajednički je realizuju Sputnjik i Radio Novosti. Sada u novom terminu – svakog ponedeljka.
Bonus video:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala