- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Liverpulova katastrofa

© AP Photo / Ian WaltonLiverpul
Liverpul - Sputnik Srbija, 1920, 02.01.2023
Pratite nas
Fudbaleri Liverpula doživeli su težak poraz u prvoj utakmici u 2023. godini na gostovanju Brentfordu, a utakmica je završena pobedom domaćeg sastava od čak 3:1 (2:0). Zaista nismo navikli da gledamo ovakve Redse poslednjih godina.
Bilo je mnogo uzbuđenja, Visa je positigao tri gola, ali su mu od toga dva bila poništena, a treći priznat pred kraj prvog poluvremena. Pre toga je i Konate postigao autogol pa je Brentford otišao na poluvreme sa prednošću od 2:0.
U nastavku je Liverpul došao do kakve takve nade u 50. minutu posle gola Okslejd Čemberlejna, da bi u 84. Mbeumo postavio konačan rezultat i žargonski rečeno zakucao Liverpul u ovom duelu.
Menadžer Liverpula Jirgen Klop zamenio je Virdžila van Dajka na poluvremenu meča, ali nije poznato zašto je holandski reprezentativac izašao iz igre. Početkom drugog dela meča VAR je poništio gol i Liverpulu, jer je Darvin Nunjez bio u ofsajd poziciji.
Posle ovog poraza Liverpul ima samo 28 bodova i drži tek šestu poziciju na tabeli, a Brentford je pobedom stigao na dva boda zaostatka u odnosu na Redse.
Na vrhu tabele nalazi se Arsenal sa 43 boda, a prati ga Mančester siti sa 36.
► Gost emisije Miljanov korner bio je ministar sporta Zoran Gajić.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala