- Sputnik Srbija, 1920
Specijalna operacija u Ukrajini
Sve o specijalnoj vojnoj operaciji Rusije za demilitarizaciju i denacifikaciju Ukrajine.

Putin dodelio državne nagrade vojnicima koji učestvuju u specijalnoj operaciji

© Sputnik / Mihail Klimentьev / Uđi u bazu fotografijaRuski predsednik Vladimir Putin
Ruski predsednik Vladimir Putin - Sputnik Srbija, 1920, 31.12.2022
Pratite nas
Ruski predsednik Vladimir Putin tokom današnje posete štabu Južnog vojnog okruga u Rostovu na Donu zahvalio je vojnicima koji učestvuju u specijalnoj vojnoj operaciji za njihovu službu i dodelio im visoke državne nagrade za hrabrost i junaštvo koje su ispoljili tokom obavljanja zadataka u okviru specijalne operacije.
„Srdačno vam čestitam na državnim nagradama. Sve vaše najbolje osobine, sve što ste poneli od roditelja, iz onih kolektiva gde ste živeli, vaspitavani, sve je sada stavljeno u službu Otadžbini. Zahvaljujem vam na toj službi i želim vam sve najbolje“, poručio je Putin.
On je istakao da su nagrade dodeljene za hrabrost, odvažnost i junaštvo vojnika i tom prilikom im je čestitao i Novu godinu.
Ruski lider je tokom posete još izjavio da smatra neophodnim da se obrati pažnja na savremene metode oružane borbe, posebno kad su u pitanju kopnene vojne jedinice.
Komandant Združene grupe ruskih snaga u zoni specijalne vojne operacije u Ukrajini Sergej Surovikin - Sputnik Srbija, 1920, 31.12.2022
RUSIJA
Putin odlikovao Surovikina /video/
Pogledajte još:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala