- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mitrović promašio penal za kraj godine, Arsenal još više pobegao „Građanima“

Pratite nas
Fulam je trijumfalno okončao 2022. godinu, ali je Aleksandar Mitrović propustio priliku da stigne do 11. pogotka u sezoni. Srpski golgeter je promašio jedanaesterac u trijumfu nad Sautemptonom (2:1).
Njegov udarac sa 11 metara u nadoknadi majstorski je pročitao golman Bazunu, ali londonski tim nije kažnjen posle svega jer nije bilo ni vremena pošto se igrao 97. minut.
Fulam je poveo autogolom Vord-Prauza u 32. minutu, ali je isti igrač u 56. poravnao rezultat na 1:1. Pobedu londonskom timu doneo je Portugalac Palinja u 88. pa londonski tim u 2023. ulazi kao stanovnik gornjeg dela tabele.
Popodnevne mečeve u Premijer ligi obeležio je remi Mančester Sitija u duelu sa Evertonom (1:1). Erling Holand je 21. golom u sezoni doneo prednost „Građanima“ u 24. minutu, ali je bod „Karamelama“ obezbedio Demarai Grej pogotkom u 64.
Lider Arsenal iskoristio je kiks tima Pepa Gvardiole i trijumfom na gostovanju u Brajtonu od 4:2 uvećao prednost na tabeli na sedam bodova u odnosu na „Građane“.
Londonski tim je na poluvremenu vodio sa 2:0 golovima Sake u drugom i Odegarda u 39. minutu, na 3:0 povisio je Nketija u 54, dok je Mitoma u 65. smanjio na 3:1. Martineli je u 71. postigao četvrti gol za goste, dok je mladi rezervista Ferguson u 77. ublažio poraz.
Mančester junajted je kao gost pobedio Vulverhempton sa 1:0, a strelac gola odluke bio je Markus Rašford u 76. minutu.
Njukasl i pored izrazite terenske dominacije nije uspeo da pobedi Lids (0:0), ali je zato Kristal Palas kao gost bio bolji od Bornmuta (2:0).
Plasman obezedio Sofascore
Pogledajte najnoviju epizodu Miljanovog kornera
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala