- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Spremni na sve – veliki očaj u krugovima koji donose odluke u SAD | Od četvrtka do četvrtka

© AP Photo / Salwan GeorgesKapitol
Kapitol - Sputnik Srbija, 1920, 29.12.2022
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” Siniša Ljepojević, dopisnik iz Londona i publicista.
Završavamo godinu sa nešto smanjenom napetošću - uklanjaju se barikade na severu Kosova i Metohije, ukida se i stanje povišene borbene gotovosti u Vojsci Srbije. Međutim, zapadni političari tvrde da sukob nije gotov sve dok Srbija ne prizna takozvano Kosovo.
Ne nazire se ni kraj sukoba u Ukrajini, nakon posete Zelenskog Sjedinjenim državama - Sergej Lavrov tvrdi da američki vojni vrh planira atentat na Vladimira Putina. Zvanična Mosva saopštava da su događaji u 2022. okončali napore Rusije da izgradi saradnju s Zapadom.

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Spremni na sve – veliki očaj u krugovima koji donose odluke u SAD | Od četvrtka do četvrtka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala