Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

„Desilo se nešto dobro“: Sin Dejana Pantića za Sputnjik o prebacivanju njegovog oca u kućni pritvor

© Foto : Telegram Sputnjik SrbijaPredrag Pantić, sin Dejana Pantića
Predrag Pantić, sin Dejana Pantića - Sputnik Srbija, 1920, 28.12.2022
Pratite nas
Predrag Pantić za Sputnjik govori o detaljima puštanja na slobodu njegovog oca Dejana Pantića koji je odlukom suda, posle tri nedelje provedene u pritvoru, pušten u kućni pritvor.
„Nismo ovo očekivali, ali desilo se konačno nešto dobro i nadamo se da će ovo sada da krene u pravcu u kojem treba da ide“, rekao je Predrag Pantić, dodajući da ih je advokat jutros obavestio da je stiglo rešenje o određivanju kućnog pritvora za njegovog oca.
Predrag Pantić je naveo da je njegovu majku kasnije pozvao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i javio te dobre vesti.
Navodeći da je porodica bila izgubila svaku nadu, Predrag Pantić je istakao da je ovim rešenjem stiglo i veliko olakšanje.
On je precizirao da je rešenje zapravo odluka na žalbu koju je Vrhovnom sudu uložio njihov advokat i u kojoj se, između ostalog, navodi da se Dejan Pantić u pritvoru drži bez osnova.
Predrag Pantić je ponovio da je njegov otac nevin i da se nada da će taj slučaj konačno da se reši i da će, kako je kazao, život krenuti nabolje.
Podsetimo, Dejan Pantić je uhapšen 10. decembra na graničnom prelazu Jarinje, a dva dana kasnije mu je određen jednomesečni pritvor zbog sumnje da je navodno učestvovao u napadu na prostorije centralne izborne komisije u Severnoj Mitrovici.
Barikade  na severu Kosova - Sputnik Srbija, 1920, 28.12.2022
SRBIJA
Uhapšeni srpski policajac sa Kosova prebacuje se u kućni pritvor
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala