- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

„Pošalji kisele krastavčiće“: Putin razgovarao sa devojčicom iz Zaporoške oblasti

© Sputnik / Alekseй Nikolьskiй / Uđi u bazu fotografijaRuski predsednik Vladimir Putin razgovarao telefonom sa učesnicima akcije „Jelka želja“
Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao telefonom sa učesnicima akcije „Jelka želja“ - Sputnik Srbija, 1920, 27.12.2022
Pratite nas
Predsednik Rusije Vladimir Putin je pozvao devojčicu iz Zaporoške oblasti kojoj je ispunio novogodišnju želju da poseti Deda Mraza.

„Saša, pozdravi mamu i tatu. Znam da vi uzgajate krastavce i paradajz. Hoćeš li mi poslati kisele krastavčiće? Čekaću tvoje novogodišnje poklone, da li se slažeš?“, upitao je ruski predsednik.

Putin je pitao Aleksandru Titarenko šta joj se najviše dopalo na putovanju i zamolio je da mu pošalje novogodišnji poklon.
Projekat „Jelka želja“ postao je tradicija u Rusiji i održava se od 2018. godine. To je dobrovoljna akcija u kojoj mogu da učestvuju svi građani Rusije, a osmišljena je sa ciljem da pomogne ljudima u teškim situacijama. U akciji redovno učestvuje predsednik Rusije Vladimir Putin, koji ostvaruje želje mališana iz cele Rusije. Od kada projekat postoji ispunjene su želje 60 hiljada učesnika akcije.
Predsednik Rusije Vladimir Putin ispred „Jelke želja“ - Sputnik Srbija, 1920, 22.12.2022
RUSIJA
„Jelka želja“: Putin obećao da će ispuniti želje deci /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala