- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Inkluzivnost i biznis - moguće je | Tehnogram

CC0 / Pixabay / Mobilni telefon
Mobilni telefon - Sputnik Srbija, 1920, 27.12.2022
Pratite nas
Kada ideja nastane iz ličnog problema - invaliditeta i ogromne želje da se pomogne hiljadama drugih ljudi, onda čoveku na putu uspeha ne preostaje ništa drugo nego da istraje u svojim namerama.
Bojan Martinović, direktor firme „Inclusio“ osmislio je platformu za osobe sa invaliditetom pomoću koje oni prevazilaze poteškoće vezane za pristup određenom objektu, pronalaze dežurnog zaposlenog i javno komuniciraju sopstvene probleme i traže potrebnu pomoć. Bojan i njegov tim nedavno su osvojili prvo mesto na takmičenju za najbolju tehnološku inovaciju u Srbiji za 2022. godinu. Kako je boriti se sa invaliditetom i razvijati ideju? Kako se danas gleda na problem inkluzivnosti u društvu? Kakva je motivacija i koji su izazovi kada je ideja pomoć milionima ljudi u svetu?
O ovoj temi u emisiji ,,Tehnogram” govori Bojan Martinović, kreator ideje i direktor kompanije „Inclusio“.

O emisiji „Tehnogram“

Tehnogram“ je emisija portala i radija Sputnjik koju vodi Marko Nikolić. Teme se tiču novih tehnologija, inovacija u različitim oblastima i uspešnih biznis modela. Emituje se svakog drugog utorka u 21.00.
Inkluzivnost i biznis - moguće je | Tehnogram
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala