- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Ne smem da pričam...“ – nova epizoda sage „Ronaldo“

© AP Photo / Ricardo MazalanMaroko i Kristijano Ronaldo
Maroko i Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 27.12.2022
Pratite nas
Sportski direktor saudijskog kluba Al Nasr Marselo Salazar rekao je da ne sme da priča o pregovorima sa portugalskim fudbalerom Kristijanom Ronaldom.
Spekulisalo se da bi mogao da pređe u Čelsi, Napoli ili da se vrati u Sporting iz Lisabona, a najviše o odlasku u Al Nasr koji mu, navodno, nudi stotine miliona funti za dve godine igranja, ali i da bude ambasador Saudijske Arabije u pokušajima da dobije organizaciju Svetskog prvenstva 2030. godine.
Salazar nije potvrdio ni demantovao da je Ronaldo na putu prelaska u Al Nasr.
„Nije mi dozvoljeno da kažem da ili ne. Sačekajmo da vidimo kako će se stvari odvijati do kraja godine. Kao što vidite, reč je o pregovorima ogromnih razmera, ne samo za klub, već i za zemlju i svet fudbala i moraju da ih vode najviši organi države“, rekao je Salazar.
Salazar je Portugalac i to bi moglo da utiče na Ronaldovu odluku.
„Ono što mogu da kažem je da je Kristijano Ronaldo jedan od najboljih u fudbalskoj istoriji. On je za mene uvek bio primer kao sportisti, za volju koju pokazuje za pobedom. A kao Portugalac uvek navijam za njega“, dodao je Salazar.
On se osvrnuo i na kritike kvaliteta saudijske lige.
„Lako je kritikovati nešto što ignorišete. Ovde sam pet godina i svi fudbaleri sa kojima sam razgovarao su bili vrlo pozitivno iznenadjeni kada su stigli ovde, posebno zbog nivoa lige. Život u Rijadu sa porodicama je bilo prijatno iznenadjenje za igrače, uz škole i sve što imamo ovde“, naveo je on.
Ronaldo je početkom meseca tokom Svetskog prvenstva u Kataru rekao da glasine o prelasku u Al Nasr nisu tačne.
► Pogledajte epizodu emisije Miljanov korner.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala