Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

General Mojsilović se hitno uputio u Rašku: Vojska dobila zadatke, ispuniće ih

© Sputnik / Lola ĐorđevićNačelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović
Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović  - Sputnik Srbija, 1920, 25.12.2022
Pratite nas
.Načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović, hitno se uputio u Rašku posle sastanka sa vrhovnim komandantom vojske Srbije Aleksandrom Vučićem.
Mojsilović je izjavio da je situacija na severu KiM izuzetno složena i da zahteva prisustvo vojske duž administrativne linije.
"Upravo završio sastanak sa vrhovnim komandantom Vučićem, tema je bila Kosovo i situacija na istom. Ne mogu da vam pričam detalje našeg susreta, ono što je suština jeste da sam ja na putu ka Raškoj. Zadaci koje je dobila Vojska Srbije su jasni i precizni i biće sprovedeni", rekao je u telefonskom uključenju Mojsilović i dodao:
Situacija je složena i kompleksa, zahteva prisustvo vojske duž administrativne linije. Ne mogu da pričam na tu temu, ali biće preduzete mere i zadaci Vojske Srbije će biti ispunjeni u potpunosti ", zaključio je Mojsilović.
Podsećamo, danas je prištinski režim Aljbina Kurtija zabranio patrijarhu srpskom, gospodinu Porfiriju ulazak na KIM, a u Zubinom Potoku večeras oko 19.45 časova, albanski specijalci otvorili su vatru na Srbe.
Kosovske bezbednosne snage - Sputnik Srbija, 1920, 25.12.2022
SRBIJA
Rafalna paljba u Zubinom Potoku - albanski specijalci napali Srbe, pa je usledio odgovor
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala