- Sputnik Srbija, 1920
MULTIMEDIJA
Kada slika govori više od hiljadu reči! Kroz Sputnjikove foto-galerije, infografike i drugi multimedijalni sadržaj sagledajte svet iz drugačije perspektive.

Ledena oluja hara: Katastrofalni lančani sudar 46 vozila u Ohaju, četvoro mrtvih /video, foto/

© Tanjug / Neil Blake/APLančani sudar
Lančani sudar - Sputnik Srbija, 1920, 24.12.2022
Pratite nas
Četiri osobe su poginule, a više njih je povređeno u velikoj saobraćajnoj nesreći na autoputu u okrugu Iri u Ohaju, nakon što je snežna oluja paralisala veliki deo SAD.
Deo saobraćajnice ponovo je otvoren oko 12 sati nakon nesreće, a u lančanom sudaru učestvovalo je najmanje 46 vozila, javlja američka televizija En-Bi-Si.
Petnaest vučnih vozila uklanjalo je ostatke automobila sa puta, dok su autobusi koji su se zadesili na licu mesta iskorišćeni za prevoz povređenih do najbližeg objekta gde su mogli da se ugreju.
Fotografije i video snimci objavljeni na Tviteru pokazuju da je na vrhu gomile slupanih automobila crni pikap. Druge fotografije i snimci pokazuju oštećene kamionete i kombije.
Američke vlasti zamolile su građane, da zbog nepovoljnih vremenskih prilika ostanu kod kuća, a ako već idu negde, preduzmu mere predostrožnosti, da voze sporije, kao i da drže što veće odstojanje od drugih automobila.
Snežna oluja u SAD - Sputnik Srbija, 1920, 24.12.2022
SVET
Haos u Americi: Snažna zimska oluja odnela 12 života, milioni bez struje, kolaps u saobraćaju /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala