- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đoković za Sputnjik iz Dubaija: Zvezda fenomenalna, Partizan fantastičan!

© AP Photo / Kamran JebreiliNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 23.12.2022
Pratite nas
Najbolji srpski teniser Novak Đoković govorio je za medije u Dubaiju posle pobede nad Sebastijanom Ofnerom, a među njima je bio i Sputnjik. Imali smo tu čast da predložimo interesantne teme za razgovor po mnogima najvećem teniseru u istoriji.
Najveći sportista u istoriji naše zemlje odgovarao je na dva pitanja Sputnjika.
Jedno se odnosilo na dobre igre košarkaškog kluba Crvena zvezda za koji Nole navija, a drugi na to da li je teže doći do Grend slemova ili „srušiti“ Karlosa Alkarasa za mesta broj jedan na ATP listi.
Prvo je na redu bio tenis. Jasno je da Nole puca uvek na najviše vrhove, zadovoljava se samo trofejima i to onim najvećim.
Da li će mu oni biti prioritet? Ili možda prvo mesto na ATP listi?
„Ciljevi su uvek najviši, nadam se da ću moći da igram svoj najbolji tenis na najvećim turnirima, a to je definitivno želja i ambicija. Duga je godina, videćemo kako će se stvari odvijati, želim da krenem u Australiji na najbolji mogući način na način na koji sam to godinama radio. Sada je malo drugačije s obzirom na to šta se dešavalo. Ne razmišljam konkretno o Alkarasu ili nekom drugom igraču. Imam puno poštovanje za njih. Ali, moj cilj su Grend slemovi i ovi najveći turniri“, rekao je Đoković Sputnjiku.
A, onda je usledila tema košarke.
Nije tajna da je Novak navijač Košarkaškog kluba Crvena zvezda, često ga možemo videti kako pored terena zdušno bodri crveno-bele.
Ali, stigao je Nole da pohvali i Partizan koji je savladao Fenerbahče u gostima. Zvezda je isto veče nadigrala Olimpijakos, takođe u gostima.
„Zvezda igra fenomenalno. Preporodili su se otkako je došao novi trener. Ova pobeda u gostima, video sam, je izvanredna. Sa druge strane je i Partizan je isto fantastičan. Nadam se da će obe ekipe ući u najboljih osam, to bi bilo sjajno za Srbiju“, rekao je Đoković za Sputnjik.
Iako je maksimalno posvećen tenisu, stiže sve da isprati. Veliki šampion Novak Đoković.
Đoković, Zverev. Egzibicija Dubai - Sputnik Srbija, 1920, 23.12.2022
SPORT
Đoković oduševljen Ofnerovim potezom: „Nikada nisam video tako nešto!“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala