- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Preti nam uništenje svetskih razmera? | Od četvrtka do četvrtka

CC0 / Piksabej / Planeta
Planeta - Sputnik Srbija, 1920, 22.12.2022
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” Veljko Odalović, predsednik Komisije za nestala lica Vlade Srbije.
Gotovo dve nedelje Srbi su na barikadama na severu Kosova i Metohije. Beograd strahuje od sukoba, jer prištinski zvaničnici upozoravaju da imaju kapacitet da rasture proteste ali ne isključuju da bi moglo da dođe do žrtava.
Dok KFOR i dalje analizira zahtev za povratak srpskih snaga, nemačka ambasadorka poručuje da nam Rezolucija 1244 ne daje osnov za to.
Vladimir Zelenski iz američkog Kongresa poručuje da je pomoć Ukrajini ulaganje u demokratiju, a ne milostinja. Sjedinjene Države šalju u Ukrajinu PVO „Patriot“, dok Rusija raspoređuje interkontinentalne rakete „Sarmat“.

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Preti nam uništenje svetskih razmera? | Od četvrtka do četvrtka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala