- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Španci pišu: Ronaldo rekao „da“ arapskim milionima

© AP Photo / Luca BrunoKristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 22.12.2022
Pratite nas
Ugledni španski sportski list „Marka“ objavio je bombastičnu vest da su Kristijano Ronaldo i Al Nasr iz Emirata dogovorili saradnju i da će uskoro potpisati najveći ugovor u istoriji fudbala. Portugalac kojem je karijera u silaznoj putanji, navodno je rekao „da“ plati od 200 miliona dolara po sezoni.
Španski mediji, tačnije Marka, lansirali su jutros vest koja je uzdrmala kompletan fudbalski svet.
Kristijano Ronaldo trebalo bi da potpiše ugovor na dve i po godine sa Al Sadom za monstruoznu platu od 200 miliona dolara, čime bi postao ubedljivo najplaćeniji fudbaler u istoriji najvažnije sporedne stvari na svetu.
Ipak, to nije sve. Prema navodima španske Marke, Kristijano Ronaldo će potpisati ugovor na sedam godina sa prebogatim Arapima, kako bi po isteku ugovora od dve i po godine bio promoter Saudijske Arabije i lobirao da pomenutoj zemlji bude dodeljena organizacija Mundijala 2030. godine.
Saudijska Arabija igra na tu kartu, nakon što je Mundijal 2022. dodeljen Kataru.
I dalje nema zvanične potvrde pomenute informacije, ali se očekuje da bi ona mogla da usledi danas ili u danima koji dolaze, jer je bivši as Mančester junajteda, Sportinga, Juventusa i Real madrida odlučio da prihvati „nepristojnu ponudu“ koja stiže od Arapa koji ne žale novac da ga angažuju.
Ronaldo ima 37 godina i ukoliko prihvati ponudu Al Sada, praktično će tamo i okončati prebogatu igračku karijeru u kojoj mu je jedini nedosanjani trofej ostala „Zlatna boginja“.
Đerdan Šaćiri i Granit Džaka  - Sputnik Srbija, 1920, 22.12.2022
SPORT
Provokatori stižu u Srbiju!
Zlatan Ibrahimović pred meč Zvezde i Milana - Sputnik Srbija, 1920, 22.12.2022
SPORT
Zlatan se oglasio – i dalje ni slovo o Siniši
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala