- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Da li je Zlatan Ibrahimović razočarao porodicu Siniše Mihajlovića?

© AFP 2023 / MARCO RAVAGLISiniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimović na festivalu Sanremo
Siniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimović na festivalu Sanremo - Sputnik Srbija, 1920, 21.12.2022
Pratite nas
Otvoreno pismo koje je brat Siniše Mihajlovića u ime porodice poslao javnosti naišlo je na ozbiljne reakcije. Posebno jedan njegov deo koji se odnosi na one koji se nisu udostojili da se oproste od legendarnog fudbalera, a koje je Miha smatrao prijateljima.
U delu otvorenog pisma vidi se gorak ukus u ustima, jer na oproštaju i komemoraciji nije bilo onih koje je Miha smatrao sebi bliskima. Sa kojima se rado družio.
„Zahvaljujemo se čak i onima koje je moj brat smatrao velikim prijateljima i učestvovao u stvaranju njihovih karijera, a koji se nisu pojavili na sahrani niti izjavili saučešće porodici. Njima na čast“, napisao je Dražen Mihajlović.
Na društvenim mrežama odmah su se pojavila nagađanja ko bi to mogao da bude, a mnogi gestovi proteklih dana ukazuju na Zlatana Ibrahimovića.
Šveđanin, koji nije skrivao da je bio drug sa Mihom za života nije se oprostio na društvenim mrežama od legendarnog fudbalera. Kao ni Juventus, jedini klub u Italiji koji to nije učinio.
Nije Zlatan primećen ni u ponedeljak na sahrani u Rimu, verovatno pošto je u nedelju bio na finalu Mundijala u Kataru kao VIP gost, a proteklih dana jedinu poruku na društvenim mrežama koju je ostavio bila je fotografija iz pustinje.
Iako su ga i njegovi fanovi opominjali u komentarima da treba da ukaže počast preminulom Mihajloviću to se javno nije desilo.
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 21.12.2022
SPORT
Otvoreno pismo brata Siniše Mihajlovića: Sve boje i timovi bili su ujedinjeni u našem bolu
Zlatan Ibrahimović je ranije govorio o velikom prijateljstvu s Mihom, a prošle godine su zajedno čak pevali i na čuvenom festivalu u Sanremu.
„Kada sam ga upoznao to nije bila ljubav na prvi pogled. U početku je između nas bio rat, ali kad sam ga sreo u Interu, bila je to ljubav od prvog dana. On je fantastična osoba. Mnogo je pomogao u timu. Sa Mihajlovićem bih išao u rat, on u prvom redu, ja u drugom.“
„Kad sam saznao za bolest, odmah sam mu poslao poruku. Zatim smo razgovarali telefonom. Želeo sam da mu dam svu svoju snagu i energiju, ali reči mi nisu izlazile iz usta. Imao sam brata koji je imao istu bolest. Siniša mi je preneo snagu iako je trebalo da bude obrnuto. Posle nekoliko nedelja imao sam više energije da mu pomognem. Uradio bih ono što mu je trebalo“, govorio je Ibrahimović.
Zašto se nije javno oprostio od Mihe ostaće misterija.
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 21.12.2022
SPORT
Otkriven poslednji susret Novaka i Mihe – emotivni Đoković došao u Italiju da traži zagrljaj
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala