- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bogdan imao mirnu noć, a Atlanta preživela dramu

© AP Photo / Mary AltafferBogdan Bogdanović, Atlanta
Bogdan Bogdanović, Atlanta - Sputnik Srbija, 1920, 20.12.2022
Pratite nas
U mirnijem ritmu u noći između ponedeljka i utorka, Bogdan Bogdanović pomogao je Atlanti da dođe do tesne pobede protiv Orlanda rezultatom 126:125. Na parketu je bio i Aleksej Pokuševski koji je imao i bolje utakmice pre meča sa Portlandom, ali se ipak upisao u tri parametra na utakmici.
Od povratka na teren Bogdan Bogdanović igra odlično i samo je na dve od osam utakmica imao manje od deset poena. Na meču protiv Orlanda bio je na granici, upisao je upravo deset, pored čega je imao dva skoka i četiri asistencije.
Bogdanoviću su u deset poena stale i dve trojke, a uprkos tome što obično zna da ubaci više, Atlanta može da bude i više nego zadovoljna jer je sa srpskim košarkašem na terenu ubacila 15 poena više od protivničke ekipe.
U tesnoj utakmici Atlanta je imala siguran i miran kraj, posle pet poena Tre Janga imali su prednost od 12 poena razlike, a onda sama završnica ulazi u dramu jer su košarkaši Orlanda napravili seriju od 13 poena!
Dežonte Marej bio je heroj Atlante jer je u poslednjim sekundama pogodio šut za pobedu, dok je Jang utakmicu završio kao najefikasniji igrač sa 37 poena, tri skoka i 13 asistencija.
Kada je reč o Alekseju Pokuševskom, Oklahoma je slavila rezultatom 123:121, a srpski košarkaš zabeležio je osam poena uz šest skokova i tri asistencije.
Mladi srpski košarkaš bio je starter na meču, a njegov tim je kao i u Bogdanovićevom slučaju sa njim na parketu bio u plusu i to za 14 poena.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 19.12.2022
SPORT
Jokić ima jedan problem: „Malo me remeti...“
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 19.12.2022
SPORT
Jokić za istoriju – 54 godine se čekalo na ovakvu partiju!
Fakundo Kampaco - Sputnik Srbija, 1920, 19.12.2022
SPORT
Zvanično: Kampaco potpisao za Zvezdu!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala