- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Supruga Balaševića objavila pismo koje je Đole poslao Siniši: „Idemo dalje, rumeni dečače“

© AFP 2023 / MIGUEL MEDINASiniša Mihajlović – trener Bolonje
Siniša Mihajlović – trener Bolonje - Sputnik Srbija, 1920, 17.12.2022
Pratite nas
Olivera Balašević, supruga poznatog kantautora Đoleta Balaševića koji je preminuo u februaru prošle godine, objavila je na društvenoj mreži pismo koje je Đole poslao Siniši Mihajlvoviću 11. decembra 2019. godine, kada je saznao da je legendarni fudbaler teško bolestan.
Balašević je izuzetno poštovao Mihajlovića koji je posle Srbije karijeru nastavio u Italiji, gde je ostavio neizbrisiv trag. Đole se u pismu koje je nastalo pre tri godine prisetio i kako je izgledalo njihovo druženje na fudbalskom terenu.
„Šta da ti kažem, Sine? Iznenadio si me samo jednom u životu, na onom turniru u Bačkoj Palanci, kad si Maneta Radinovića i mene istim lažnjakom poslao na izlet u Ilok. Od tada znam s kim imam posla... I sve ove godine samo si uvećavao ponos što se poznajemo... Nisam ti slao poruke kada sam čuo za tu 'tvoju bolest', zato što sam znao da to nikad ne može biti 'tvoja' bolest, i da ćeš joj brzo dati na znanje da je samo bolest, i ništa više... A tvoje je nešto drugo, tvoja je porodica, ljubav, tvoj je čestiti život kakav si oduvek vodio. Čekam da te na proleće ponovo vidim sa plavim čuperkom, meni, za razliku, kosa neće više preterano izrasti, ali poznaćeš me već. Budi mi bolje i mirnije svakim danom, hvala ti što si se setio okrpljenog matorof ce-fora iz Palanke, ne Vokrija, nego onog drugog, debelog, što je pucao poslednji penal... Onda si možda za dlaku izgubio, od onda više nikad nisi, koliko znam, i ni nićeš, bez brige... Idemo dalje, rumeni dečače... Sve ovo ružno se računa samo kao 'zaustavno vreme', ništa više...“, glasila je poruka koju je na svom storiju na Instagramu okačila Olivera Balašević, dok je u nastavku pisalo:
„Idemo dalje, rumeni dečače... Sve ovo ružno se računa samo kao 'zaustavno vreme', ništa više“, u potpisu Đ.
Siniša Mihajlović preminuo je u bolnici u Rimu u petak, 16. decembra 2022. godine, a sahrana će biti u italijanskoj prestonici u ponedeljak, na Svetog Nikolu.
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 16.12.2022
SRBIJA
Zašto se novi Nacionalni stadion u Srbiji ne bi nazvao po Siniši Mihajloviću
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 17.12.2022
SPORT
Supruga Siniše Mihajlovića smogla snage da se oglasi
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala