- Sputnik Srbija, 1920, 08.12.2022
ŽIVOT
Zanimljivosti iz zemlje i sveta

Podela novogodišnjih vaučera u Beogradu počinje od ponedeljka

Pratite nas
Gradonačelnik Aleksandar Šapić najavio je da od ponedeljka, 19. decembra, počinje podela vaučera u vrednosti od 6.000 dinara za svu decu Beograda, zaključno sa učenicima završnih razreda srednjih škola.
Poklon-vaučere će dobiti i svi zaposleni koji rade s decom u vrtićima i školama.
„Konačno je završen proces nabavke vaučera i bez obzira na želju nekih da Beograđani ostanu bez vrednog poklona koji im je njihov grad obezbedio, kao što sam i obećao, vaučeri će stići do svih onih kojima su namenjeni“, rekao je Šapić.
Kako dodaje, ovo će biti poseban novogodišnji poklon od Grada Beograda za svu beogradsku decu i sve zaposlene u predškolskom i obrazovnom sektoru koji svakodnevno brinu i vode računa o njima.

„Vaučeri će u toku sledeće nedelje biti dostavljeni svim državnim i privatnim predškolskim i školskim ustanovama, tako da očekujemo da će ih svi imati do 26. decembra, nakon čega će u okviru tih ustanova krenuti podela našim građanima. Za onu decu koja ne idu u vrtiće, roditelji će od 26. decembra moći da se jave u svoju opštinu, te će na posebnom šalteru s ličnom kartom i zdravstvenom knjižicom deteta moći da podignu vaučer. Šalter će biti dostupan i za sve reklamacije ukoliko bude eventualnih problema“, istakao je Šapić za Beoinfo.

Vaučeri će moći da se iskoriste u roku od dva meseca od momenta preuzimanja, tačnije do 1. marta, precizirao je gradonačelnik.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala