- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

I dalje bole „brazilske“ rane: „Sergej ima problem“

© Sputnik / Anton DenisovSergej Milinković-Savić
Sergej Milinković-Savić - Sputnik Srbija, 1920, 15.12.2022
Pratite nas
Sergej Milinković-Savić zaradio je povredu skočnog zgloba dok je igrao za Srbiju na Svetskom prvenstvu i to već u prvoj utakmici protiv Brazila. Nadula se noga, ali je Sergej uprkos tome igrao još dva meča. I još se oporavlja od svega.
Srpski reprezentativac se pridružio klupskim saigračima u Laciju na mini pripremama u Turskoj, ali još ne može da radi punom snagom.
Sve to je potvrdio trener Lacijala Maurisio Sari.

„Vratili su nam se Matijas Vesino, prilično razočaran rezultatom (sa Urugvajem) na Mundijalu, ali je u fizički dobrom stanju. S druge strane, Sergej Milinković-Savić ima problem sa zglobom i radi manjim intenzitetom. Videćemo koliko će mu biti potrebno da se vrati u puni trening, nadam se da će što je pre moguće“, rekao je Sari italijanskim medijima.

Dakle, Sergej je povredu zaradio na prvoj utakmici, videlo se na fotografijama da mu je zglob veličine kruške, a na kraju se ispostavilo da je odigrao i protiv Kameruna i protiv Švajcarske.
Verovatno u bolovima.
Čim još ne može da uđe u pun trenažni proces, jasno je koliko se žrtvovao. Bez obzira na rezultat.
Pogledajte novu epizodu emisije Miljanov korner.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala