- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

Zlatan razočarao Hrvate: „Zapisano je u zvezdama ko će podići trofej!“

© AP Photo / SpadaZlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović - Sputnik Srbija, 1920, 13.12.2022
Pratite nas
Hrvatska i Argentina večeras od 20 sati igraju polufinale Svetskog prvenstva u Kataru. Gaučosi predvođeni Lionelom Mesijem blagi su favoriti protiv aktuelnih svetskih viceprvaka.
Mnogi se nadaju kako će Mesi osvojiti Svetsko prvenstvo u svom verovatno poslednjem nastupu, a sličnog je mišljenja i legendarni Zlatan Ibrahimović.
„Već je zapisano u zvezdama ko će osvojiti Svetsko prvenstvo i svi znate na koga mislim. Leo Mesi će podići trofej jer je to zapisano“, rekao je Šveđanin i dodao kako su Hrvatska i Francuska jake fudbalske nacije, ali da ipak ima osećaj da je naslov namenjen Argentini.
Ibrahimović, trenutno igrač Milana, komentarisao je i senzacionalan učinak Marokanaca. Oni će sutra od 20 sati igrati protiv Francuske za plasman u finale.
„Nije me to iznenadilo jer sam znao koliko su dobri i pre Svetskog prvenstva, mislim da ljudi uživaju u takvim pričama na ovim turnirima.“
► Pogledajte novu epizodu emisije Miljanov korner.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala