- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Ko podstiče Oluju na Kosovu | Svet sa Sputnjikom

© AP Photo / Marjan VuceticKosovska policija
Kosovska policija - Sputnik Srbija, 1920, 12.12.2022
Pratite nas
Uprkos upozorenjima Beograda, premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti nastavlja da se igra vatrom a u nastojanju da definitivno okupira sever pokrajine šalje specijalce da šikaniraju Srbe.
Brisel i Vašington na sve odgovaraju već uobičajenim apelima obema stranama na uzdržanost, ali i zahtevom da Srbi uklone barikade koje su podigli u znak protesta zbog agresivnih akcija Prištine.
Ko podstiče Oluju na Kosovu? Da li Zapad podilazeći svom prištinskom čedu pokušava da završi šta je počeo bombardovanjem 1999. godine? Može li se verovati Kforu da će da štiti Srbe?
O dramatičnoj situaciji na Kosovu i Metohiji u emisiji „Svet sa Sputnjikom“ govore srpski diplomata i bivši ministar spoljnih poslova u vladi SR Jugoslavije Vladislav Jovanović i novinar, urednik u dnevnom listu „Politika“ Bojan Bilbija.

O emisiji „Svet sa Sputnjikom“

Emisija „Svet sa Sputnjikom“ bavi se gorućim temama iz širokog spektra društvenog i političkog života. Vodi je Tanja Trikić, a zajednički je realizuju Sputnjik i Radio Novosti. Sada u novom terminu – svakog ponedeljka.
Ko podstiče Oluju na Kosovu | Svet sa Sputnjikom
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala