- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

Legenda Hrvatske pravo u metu: Ako je Mesiju dan niko ne može da ga zaustavi

CC BY 3.0 / Vikipedija / Robert Prosinečki
Robert Prosinečki - Sputnik Srbija, 1920, 12.12.2022
Pratite nas
Legenda Hrvatske Robert Prosinečki poručio je u razgovoru za španske medije da bi bila nepravda da Leo Mesi ne osvoji „Zlatnu Boginju“ i da kada as Pari Sen Žermena i Argentine ima dan, niko ne može da ga zaustavi.
Još samo dan je ostao do prvog polufinala u kojem će na stadionu Lusail snage odmeriti Hrvatska i Argentina (20 časova).
Španci su pozvali bivšeg reprezentativca Jugoslavije i Hrvatske kako bi čuli njegovo mišljenje o dvoboju Hrvatske i Argentine u kojem je ulog ogroman – plasman u finale.
Bivši as Crvene zvezde vidi upravo taj ogroman pritisak uperen ka Mesiju kao nešto što bi moglo da bude prednost „kockastih“, ali...
„Svi znamo da ako je Mesiju dan, niko ne može da ga zaustavi. Ali, već smo jednom pobedili Argentinu sa Mesijem na terenu. Znamo da možemo, znamo da je pod pritiskom“, rekao je Prosinečki.
Na konkretno pitanje ko je prema njemu favorit, Robert Prosinečki je odgovorio.
„Argentina je favorit, ali sa Hrvatskom se nikada ne zna. Može da izgubi od bilo koga ilibilo koga da pobedi. Sigurno da će biti zabavan meč, a znamo da Argentina već dugo nije bila šampion i da bi ovo mogla da bude poslednja utakmica za Mesija na Svetskom prvenstvu", rekao je Prosinečki i konstatovao da ne bi bilo pravedno za fudbal da Mesi, koji je za njega najveći igrač u istoriji fudbala, ne podigne „Zlatnu boginju“.
► Pogledajte novu epizodu emisije Miljanov korner.
Pepe i sudija, Mundijal Katar - Sputnik Srbija, 1920, 12.12.2022
Katar 2022
Teorija zavere – čije sudije su po volji?
Nejmar i Tite, Brazil - Sputnik Srbija, 1920, 12.12.2022
Katar 2022
Nejmar se oprostio od Titea: „Govorio si loše o meni, sudbina je smešna“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala