- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Dvojica Srba prelaze u Premijer ligu?

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbaleri Srbije poziraju pred fudbalsku utakmicu između Srbije i Švedske na stadionu Rajko-Mitić u Beogradu 24. septembra 2022.
Fudbaleri Srbije poziraju pred fudbalsku utakmicu između Srbije i Švedske na stadionu Rajko-Mitić u Beogradu 24. septembra 2022.  - Sputnik Srbija, 1920, 08.12.2022
Pratite nas
Čelnici Arsenala nadaju se da će iskoristiti istragu koja traje protiv Juventusa i dovesti srpskog napadača Dušana Vlahovića iz drugog pokušaja.
Podsetimo, Juventus se tereti za korišćenje lažnog kapitala u finansijskim knjigama te plaćanje igrača ispod stola tokom pandemije korona virusa, zbog čega se spominju finansijske kazne, oduzimanje bodova i izbacivanje iz Serije A.
Britanski „San“ i italijanski „Sport Mediaset“ pišu kako bi Juventus mogao da promeniti strategiju oko transfera i počne s prodajom igrača.
Osim Vlahovića, koga je londonski klub pokušao da dovede pre nego što je otišao u Juventus, Arsenal navodno želi i Sergeja Milinkovića Savića, takođe srpskog reprezentativca i vezistu italijanskog Lacija.
Juventus je, pišu spomenuti mediji, isto zainteresovan za Sergeja.
Vlahović i Milinković Savić igrali su za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru, gde su ispali u grupnoj fazi.
Vlahovićev ugovor sa Juventusom traje do 2026. godine, a prema Transfermarktu srpski napadač vredi trenutno 80 miliona evra.
Milinković Savić je vezan za Lacio do 2024. godine, dok je njegova procenjena vrednost 60 miliona evra.
Kilijan Embape - Sputnik Srbija, 1920, 08.12.2022
Katar 2022
Kakav je to tajni plan kad svi znaju za njega?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala