- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

Selektor demantuje da je Ronaldo ljut: Razgovarali smo, on je za primer!

© AP Photo / Ariel SchalitPortugalija - Švajcarska, Kristijano Ronaldo, Svetsko prvenstvo
Portugalija - Švajcarska, Kristijano Ronaldo, Svetsko prvenstvo - Sputnik Srbija, 1920, 07.12.2022
Pratite nas
Fudbaleri Portugalije plasirali su se u četvrtfinale Mundijala posle ubedljive pobede nad Švajcarskom (6:1) i to bez najveće zvezde u timu Kristijana Ronalda. Odluka Fernanda Santosa da ostavi Ronalda na klupi ispostavila se kao dobra, a on je potom demantovao da se proslavljeni reprezentativac naljutio zbog toga.
Kristijano Ronaldo je napustio teren pre ostalih saigrača, zbog čega je delovalo da ga je pogodila odluka selektora Santosa da sedi na klupi kao zamena sve do 72. minuta.
Dok su se saigrači radovali, Ronaldo je odlazio, ali uprkos tome Fernando Santos demantovao je da se čuveni Portugalac naljutio.
„Nema nikakvih problema sa našim kapitenom. Prijatelji smo već godinama. Razgovarali smo uoči utakmice i nije mu smetala moja odluka. On je primer svima“, rekao je Santos i otklonio tvrdnje o nespokojstvu u reprezentaciji Portugalije.
Portugalci su pokazali da su strašan tim i kada Kristijano nije na terenu, a u nastavku Mundijala će biti razjašnjeno da li je Santos samo želeo da zavara javnost ili se Ronaldo ipak ljuti što je izostavljen.
Od početka Svetskog prvenstva u Kataru Ronaldo je postigao samo jedan gol, dok mu je pogodak protiv Švajcarske poništen zbog nedozvoljene pozicije.
Iako nije bio na terenu, sve kamere bile su okrenute ka Ronaldu koji je sedeći na klupi privlačio više pažnje nego fudbaleri koji su igrali u tim trenucima.
Portugalija - Švajcarska, Kristijano Ronaldo, Svetsko prvenstvo - Sputnik Srbija, 1920, 07.12.2022
Katar 2022
Ronaldo teško podneo pobedu Portugalije – svi se radovali, Kristijano otišao
Portugalija - Švajcarska, Kristijano Ronaldo, Svetsko prvenstvo - Sputnik Srbija, 1920, 06.12.2022
Katar 2022
Roki, počni da se navikavaš /foto/
Zlatna boginja, pehar namenjen pobedniku Svetskog prvenstva u fudbalu - Sputnik Srbija, 1920, 06.12.2022
Katar 2022
Mundijal 17. dan – Poznati svi parovi četvrtfinala Mundijala
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala