- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

U prostorije Izborne komisije u Podgorici uselio se bračni par /video/

© Foto : Jutjub/PRESS Online PortalProstorije Izborne komisija u Podgorici
Prostorije Izborne komisija u Podgorici - Sputnik Srbija, 1920, 04.12.2022
Pratite nas
U prostorije Izborne komisije Glavnog grada Podgorica uselio se bračni par Nedović. Stanka i njen suprug Miško u dijelu službenih imaju kompletno pokućstvo, uključujući krevete i frižidere i sve ostalo potrebno za život.
Podgoričanka Stanka Nedović, koja formalno-pravno nije zaposlena u Izbornoj komisiji Glavnog grada – Podgorica, nalazila se sinoć u prostorijama IKGG i nije dozvoljavala da se zavedu i ovjere akta, koja su donijeta većinom glasova članova i ovlašćenih predstavnika IKGG, ali i dopis sekretara IKGG Vladimira Vujovića.
Nosilac liste Pokreta Evropa sad na podgoričkim lokalnim izborima i bivši ministar ekonomije Jakov Milatović ocijenio je da je ovo dokaz da još aktuelni gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković i DPS koriste loš materijalni položaj građana i ucjenjuju ih.
“Ovo je strašno. Dokaz kako Vuković i DPS koriste finansijski položaj ljudi da ih onda ucjenjuju šta da rade ili ne rade – u ovom slučaju da jasno opstruiraju mirnu tranziciju vlasti u Podgorici“, kazao je Milatović za Portal RTCG.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala