- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Slaviša Čurović: Evropa je u nokdaunu, a Ukrajina u nokautu - samo im to još nisu rekli /video/

© SputnikMaša Radović i Slaviša Čurović
Maša Radović i Slaviša Čurović - Sputnik Srbija, 1920, 04.12.2022
Pratite nas
Glumac Slaviša Čurović gostujući u emisiji „Maša i ...“ otkrio je koga bi od svetskih političara voleo da vidi kako ukršta rukavice u bokserskom ringu, koliko je rizično kada je predsednik jedne države glumac, a gradonačelnik glavnog grada bokser, ali i kako se oseća kao Srbin u Crnoj Gori i Crnogorac u Srbiji.
S obzirom da se pored svoje osnovne profesije godinama bavi uređivanjem sportskog programa, ali i komentarisanjem bokserskih mečeva, Čurovića smo pitali koje zemlje sveta su trenutno u nokautu, a koje u nokdaunu.
„U nokdaunu je sigurno čitava Evropa. Davno sam čitao jedan intervju Marlona Branda iz 1997. godine u kojem je rekao da su SAD ogledalo najgoreg komunizma u kojem je zavladao privid novca, hamburgera i koka-kole. Samo Evropa ima neku šansu da pruži alternativu i da se spasi. Amerika živi u najgorem obliku staljinizma. Međutim, Evropa je u nokdaunu, ona je potpala pod to. Nokautirane su sve ove male zemlje koje se ništa ne pitaju, zemlje koje su ne više ni pratioci, ni vazali, nego robovi. A takvih u Evropi ima sijaset“, zaključio je Slaviša za Sputnjik.
O emisiji „Maša i ...“
„Maša i ...“ je emisija portala Sputnjik Srbija u kojoj novinarka Maša Radović u formi kratkog video-intervjua razgovara sa poznatim ličnostima iz sveta politike, kulture, sporta... Emituje se svake druge nedelje u 19.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala