- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ukrajinac uzvratio Fjuriju: „Možemo da boksujemo i u Londonu ako hoćeš“

© AP Photo / Hassan AmmarAleksandar Usik i Entoni Džošua
Aleksandar Usik i Entoni Džošua - Sputnik Srbija, 1920, 04.12.2022
Pratite nas
Ukrajinski bokser Aleksandar Usik poručio je da jedva čeka meč protiv Tajsona Fjurija za apsolutnog svetskog šampiona u teškoj kategoriji.
Usik je šampion sveta u verzijama IBF, VBA i VBO, dok je Fjuri sinoć odbranio titulu u verziji VBC, pošto je pobedio sunarodnika Dereka Čisoru.
Fjuri je prozvao Usika, koji je sa tribina pratio borbu. Ukrajinac je potom ušao u ring, a usledio je verbalni duel dvojice boksera.
„Ništa nisam rekao Fjuriju posle njegovog sparinga sa Derekom Čisorom. Bilo mu je potrebno malo oduška, videlo se to po besu u njegovim očima. A ja želim titulu apsolutnog šampiona. Ljudi žele da vide tu borbu i svejedno mi je gde, može i u Londonu. Samo se nadam da mi situacija sa IBF federacijom ne pokvari planove“, rekao je Usik.
Borba „Kralja cigana“ i Ukrajinca je planirana za mart naredne godine, ali može da dođe do odlaganja duela, pošto je Fjuri najavio da će morati na operaciju lakta, koji je povredio na meču sa Čisorom.
Podsetimo, posle trijumfa nad zemljakom i Fjuri je prozivao Ukrajinca.
„Usik, ti si sledeći. Da, da, ti mali patuljku. Sredio sam jednog Ukrajinca, Klička, pređimo na stvar“, poručio je za „BT Sport“ Fjuri posle nove pobede.
Tajson Fjuri - Sputnik Srbija, 1920, 04.12.2022
SPORT
Tajson sredio Čizoru, pa prozvao Ukrajinca: „Ti mali, ti si sledeći“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala