Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vučić se sastao sa predstavnicima kompanija iz Kine i UAE

© Ustupljeno Sputnjiku/Instagram/buducnostsrbijeavSastanak Aleksandra Vučića sa predstavnicima kineskog Sinofarma i Instituta G24 iz UAE
Sastanak Aleksandra Vučića sa predstavnicima kineskog Sinofarma i Instituta G24 iz UAE - Sputnik Srbija, 1920, 03.12.2022
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa delegacijama kineske kompanije „Sinofarm“ i Instituta G42 iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.
Vučić je naveo je da je sa prijateljima iz NR Kine i UAE razgovarao o saradnji u oblastima medicine, nauke i drugim temama.
„Sa dragim prijateljima iz NR Kine i UAE razgovarao sam o saradnji u oblastima medicine, nauke, razvoja veštačke inteligencije i najnovijih tehnologija. Iskoristio sam i ovu priliku da još jednom zahvalim iskrenim prijateljima Srbije, predsedniku Si Đinpingu i njegovom visočanstvu šeiku Mohamedu bin Zajedu na tome što učestvuju u razvoju naše zemlje i zato što su i na ovaj način pokazali svoju posvećenost našem prijateljstvu i partnerskom odnosu“, napisao je predsednik Vučić na svom Instagram* nalogu.
*Aktivnosti „Meta“ (društvene mreže Fejsbuk i Instagram) zabranjene su u Rusiji kao ekstremističke
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala