- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

Zatrubi ako navijaš za Srbiju: Akcija ruskih navijača na autoputu Moskva – Sankt Peterburg /video/

© Foto : Ustupljeno SputnjikuAkcija ruskih navijača na autoputu Moskva – Sankt Peterburg
Akcija ruskih navijača na autoputu Moskva – Sankt Peterburg  - Sputnik Srbija, 1920, 01.12.2022
Pratite nas
Na autoputu od Moskve ka Sankt Peterburgu, na prometnom Lenjingradskom putu, u znak podrške fudbalskoj reprezentaciji Srbije na svetskom prvenstvu u Kataru ruski navijači držali su veliki transparent sa natpisom „Zatrubi ako podržavaš Srbe“.
Kako kaže za Sputnjik ruski navijač Dmitrij, on i njegovi prijatelji odlučili su da organizuju ovu akciju jer smatraju Srbe bratskim narodom.
„Videli smo na televizoru kako srpski navijači na svetskom prvenstvu pevaju rusku pesmu Kaćušu, grle se i podržavaju našu zemlju. Mi smo takođe odlučili da podržimo Srbiju. Srbija je naša bratska zemlja. Već dugo vremena družimo se sa navijačima iz ove zemlje“, objašnjava sagovornik Sputnjika.
Na pitanje šta se može očekivati od sutrašnje utakmice i da li će Srbija pobediti Švajcarsku, Dmitrij kaže da je ruski narod svim srcem uz Srbe.
„Srbija će sigurno pobediti. Neophodno je „odužiti se“ Švajcarskoj za prošlo svetsko prvenstvo i „dvoglavog orla“ koji je Đerdan Šaćiri pokazao. Moramo da pobedimo“, naglašava naš sagovornik.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala