- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

„Novinar“ došao po skandal: Poljak pokušao da isprovocira Piksija pitanjem o Rusiji

© Tanjug / JADRANKA ILICDragan Stojković Piksi
Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 01.12.2022
Pratite nas
Delegacija srpske fudbalske reprezentacije se po treći put na konferencijama za medije na Mundijalu u Kataru suočila sa provokacijama i ponovo je to odbijeno, s obrazloženjem da je Svetsko prvenstvo tu da bi se pričalo o fudbalu.
U dva navrata su medijski radnici prisutni u Dohi pokušali da „proture“ pitanje o žalbi Fudbalskog saveza tzv. Kosova na zastavu koja se pojavila u svlačionici fudbalera Srbije, a čekalo se kada će na red doći pitanje – Rusije.
I pojavilo se, novinar iz Poljske je iskoristio svoju priliku za pitanje da se ne zanima za sport, fudbal, taktiku, kalkulacije, prognoze – zanimalo ga je šta selektor Dragan Stojković misli o tome što Srbiju „podržava veliki broj navijača Rusije koji su ubili veliki broj nevinih ljudi“.
Potpuno je neverovatno kako je „novinar“ uspeo da poveže „ključne reči“ i pokuša da iskoristi svojih pet minuta slave.
Ali, to nije uspeo, portparol FSS Milan Vuković je još jednom ponovio da nefudbalske stvari nisu tema za konferencije srpske delegacije i nadajmo se da su, posle trećeg upozorenja, svi shvatili poentu.
Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 01.12.2022
Katar 2022
Piksijeva molitva i prilika za izbor – sat ili sir: „Žao mi je što niste s nama, da vidite...“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala