- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Ljubinka Milinčić: Izlazi li Amerika iz NATO-a

© Sputnik / Dejan SimićLjubinka Milinčić
Ljubinka Milinčić - Sputnik Srbija, 1920, 30.11.2022
Pratite nas
U novom izdanju emisije „Moj pogled na Rusiju“ saznaćete hoće li Amerika izaći iz NATO-a, zašto je Evropi bila potrebna cela godina da shvati da je prevarena i ko je udahnuo novi život sovjetskom vozilu.
· Hoće li Amerika izaći iz NATO
Nada da se „Amerika vratila“ pluralizmu i multilateralizmu , kako je najavio Bajden, istopila se u prvim danima njegove vladavine. Tramp je bio bolji – zaključili su mnogi.
· Kako je Evropa progledala
Iako je Bajden uvodeći sankcije Rusiji i terajući Evropu da učini isto, rekao da Amerika neće trpeti štetu od toga, Evropi je bila potrebna cela godina da shvati da je prevarena.
· Ko je udahnuo novi život sovjetskom vozilu
Ne bi bilo sreće da nesreća nije pomogla, kaže ruska poslovica. Tako i da nije bilo zabrane za prodaju zapadnih automobila Rusiji, ne bi se na tržište vratio ni legendarni sovjetski „Moskvič“.

O emisiji „Moj pogled na Rusiju“

Moj pogled na Rusiju“ je emisija portala „Sputnjik Srbija“ u kojoj glavna urednica Ljubinka Milinčić komentariše aktuelne događaje i teme iz Rusije i sveta.
Sastoji se od tri segmenta i emituje se sredom od 21.00.
Ljubinka Milinčić: Izlazi li Amerika iz NATO-a
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala