- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

Sergej: I na 0:0 bih uradio isto

© AP Photo / Frank AugsteinSrbija i Kamerun
Srbija i Kamerun - Sputnik Srbija, 1920, 29.11.2022
Pratite nas
Sergej Milinković-Savić, fudbaler Srbije, govorio je posle utakmice sa Kamerunom o situaciji kada je mogao da postigne gol za 4:1, a već u narednom napadu rival je zatresao mrežu njegovog brata Vanje za 3:2 i istakao da bi uradio sve isto.
Sergej se našao u velikoj prilici da postigne gol, ostao je usmeren ka golu rivala, ali je umesto trka ka šesnaestercu pokušao lob udarcem i prebacio je prečku.
Već u narednom napadu lobom je mrežu Srbije zatresao Vinsent Abubakar na drugoj strani i sve je krenulo nizbrdo za srpski tim.
„I da je bilo 0:0 – isto bih uradio. Lopta je padala i mislio sam da će me stići levi bek protivnika. Nije to pad koncentracije, nije da sam pokušao da uradim nešto što nije realno“, rekao je Sergej.
Milinković-Savić je imao problem sa povredom, bio mu je otečen zglob, što je i objavljeno u medijima.
„Zglob je mnogo bolje, imao sam problem sa Brazilom, radio sam svaki dan terapije sa momcima koji su zaduženi za to, sada je dosta bolje i biću spreman za sledeću utakmicu“, istakao je Sergej.
Milinković-Savić je bio upitan i za ocenu dosadašnje igre fudbalera sredine terena.
„Vezni red je uglavnom srce ekipe i trudimo se da damo maksimum. Protiv Brazila nije ispalo kako smo želeli, a protiv Kameruna smo zadovoljni. Što se tiče veznog reda ide u dobrom pravcu i u narednoj utakmici moramo još viši nivo i želju da odradimo sve kako treba“, rekao je Sergej.
Strahinja Pavlović - Sputnik Srbija, 1920, 29.11.2022
Katar 2022
Dve brige za Srbiju i glavobolju Piksija pred Švajcarsku
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala