- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

Drama se desila uoči utakmice sa Srbijom – „otpisani“ se oglasio: „Nisu mi dali da budem na terenu!“

© Sputnik / Nina Zotina / Uđi u bazu fotografijaAndre Onana
Andre Onana - Sputnik Srbija, 1920, 29.11.2022
Pratite nas
Golman Andre Onana udaljen je iz reprezentacije Kameruna uoči jučerašnje utakmice protiv Srbije na Svetskom prvenstvu, a danas je napustio Katar i vratio se u domovinu.
U meču protiv Švajcarske bio je na golu, ali zbog svađe sa selektorom Rigobertom Songom izbačen je iz ekipe. Onana je objavio poruku nakon što je napustio tim.
„Želim da izrazim svoju privrženost zemlji i fudbalskoj reprezentaciji. Juče mi nisu dali da budem na terenu i pomognem Kamerunu da ostvari ciljeve, kao što uvek radim. Uvek sam se ponašao tako da vodim ekipu prema uspehu.
Dao sam sve od sebe, svu energiju, kako bih pronašao rešenje za situaciju koju fudbaleri često proživljavaju, ali na drugoj strani nije postojala takva želja. Neke je situacije teško rešiti. Međutim, uvek poštujem i podržavam odluke vodećih ljudi koji žele da ostvare uspeh za celu zemlju.
Pružam saigračima svu svoju snagu jer smo pokazali da možemo daleko na ovom takmičenju. Vrednosti koje podržavam kao osoba i sportista su one koje me obeležavaju i koje mi je porodica ugradila odmalena. Oduvek mi je bila čast da igram za Kamerun“, napisao je Onana.
Rigobert Song - Sputnik Srbija, 1920, 28.11.2022
Katar 2022
Sukob je izazvao pozitivnu reakciju – na štetu Srbije
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala