- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

„Tetoviraću grb Rusije!“ – Gael je odgovorio na gomilu uvreda /foto/

© Sputnik / Grigoriй Sыsoev / Uđi u bazu fotografijaGael Ondua
Gael Ondua - Sputnik Srbija, 1920, 28.11.2022
Pratite nas
Gael Ondua, kamerunski reprezentativac koji je odrastao u Rusiji i ima rusko državljanstvo, rekao je da je posle prve utakmice na Mundijalu bio meta brojnih napada jer je na kopačkama imao iscrtanu zastavu Rusije.
Ondua je poneo kopačke sa zastavom Rusije na prvoj utakmici Svetskog prvenstva protiv Švajcarske, a kako je istakao posle tog duela našao se na velikom udaru.
„Posle trenutka kada su videli moje kopačke pisali su mi veliki broj loših poruka sa svih strana sveta. Bio sam iznenađen, ali neću ništa promeniti u životu. U Rusiji sam sve naučio i puštam ljude da pišu šta god žele. Da li ću tetovirati grb Rusije? Možda, uskoro“, rekao je Gael.
Kako je istakao, on u kopačkama sa ruskim grbom igra već deset godina.
„Naslovi u medijima? Znate, novine moraju da se prodaju... Oni koji me znaju, znaju da igram u takvim kopačkama već deset godina. Sada su obratili pažnju na to, gde su bili ranije? Treba da nauče mnogo toga o Rusiji, bio bih im zahvalan“, istakao je Ondua.
On je od ruskog blogera Alekseja Hručova posle utakmice protiv Srbije na poklon dres hokejaške reprezentacije Rusije.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala