- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

Lukić posle poraza od Brazila: „Jedna greška nam je unela nervozu“

© AP Photo / Aijaz RahiSrbija i Brazil
Srbija i Brazil - Sputnik Srbija, 1920, 24.11.2022
Pratite nas
Srbija nije uspela da izvuče bolji rezultat protiv Brazila, poražena je na otvaranju Mundijala sa 0:2, a Saša Lukić potencirao je jednu grešku na startu drugog poluvremena.
Nju je napravio Nemanja Gudelj kada je izgubio loptu pred svojih 16 metara.
„Drugo poluvreme smo počeli tako što smo greškom na početku uneli nervozu u naše redove i posle toga smo pali i nismo mogli da se dignemo. Prva je utakmica i možda je bolje da se desi sada. Imamo još dve utakmice pred nama“, rekao je Saša Lukić.
Glavni je utisak da je Srbija mogla bolje od ovoga...
„Moglo je sigurno bolje, ali moramo da budemo realni. Prvo poluvreme smo odigrali korektnu utakmicu, parirali smo Brazilu, imali neke šanse. Ali, u drugom poluvremenu smo pali i oni su to iskoristili“, rekao je Lukić.
Dodao je Lukić na kraju i da su Orlovi mogli da odigraju bezobrazine.
„Od večeras se pripremamo za Kamerun, imamo sve što je potrebno. Dobro je izgledalo na startu meča, ali možda smo mogli bezobraznije i direktnije. Daćemo sve od sebe da odigramo dobro, sve od nas zavisi“, konstatovao je Lukić.
Nemanja Gudelj kaže da su Orlovi morali bolje.
„Prvo poluvreme nije bilo loše, stajali smo organizovano. Grešili smo više nego inače, ali smo osetili da možemo. Drugo poluvreme smo pali i Brazil je to iskoristio“, ocenio je Gudelj.
Šta je presudilo?
„Pokazali smo previše respekta prema njima i to je presudilo. Nema puno vremena. Idemo dalje, spremamo se za Kamerun, čekaju nas dve utakmice u koje ćemo ući maksimalno“, zaključio je Gudelj.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala