- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Da li je Amerika „pregazila“ Evropsku uniju? I Od četvrtka do četvrtka

© Sputnik / Aleksandar MilačićEvropska unija i Amerika
Evropska unija i Amerika - Sputnik Srbija, 1920, 24.11.2022
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” diplomata u penziji Zoran Milivojević.
Postignut privremen dogovor Beograda i Prištine o tablicama ali Žozep Borelj poziva Aleksandra Vučića i Aljbina Kurtija na dalje pregovore o normalizaciji odnosa.
Iako neobavezujuće, Evropski parlament usvojio je rezolucije – jednom je Rusija proglašena za državu-sponzora terorizma zbog vojne operacije u Ukrajini, a drugom se predviđa da pristupni pregovori sa Srbijom napreduju samo ukoliko Beograd uvede sankcije Rusiji.
Ukrajinski vojnici cialjno ubili, hicima u glavu, više od deset zarobljenih ruskih vojnika - Moskva najavljuje međunarodni istragu.

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Da li je Amerika „pregazila“ Evropsku uniju? I Od četvrtka do četvrtka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala