- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

Čovek kome je danas najteže govori za Sputnjik: Navijam za moj Brazil i da pobedi Srbija! /video/

© Foto : Sputnjiku ustupio Tijago FehejraTijago Fehejra - Navijam za naše i da pobede orlovi!
Tijago Fehejra - Navijam za naše i da pobede orlovi! - Sputnik Srbija, 1920, 24.11.2022
Pratite nas
Ekskluzivno
Čuo sam se sa porodicom, jedva čekaju utakmicu, misle da će da bude laka pobeda za Brazil, a ja se nadam da neće, da će Srbija da im oteža skroz, ako ne – i da pobedi. Navijam za zemlju koja me je primila, kaže za Sputnjik Tijago Fehejra, Brazilac koji radi sve da Srbiju predstavi svojim sunarodnicima i u našu zemlju dovodi turiste iz Brazila.
Neće biti lako fudbalerima Srbije večeras u borbi sa timom najveće fudbalske nacije - Brazilom. Neće biti lako ni navijačima u Srbiji, a najteže je Tijagu Fehejri, Brazilcu koji je svoju profesionalu i svaku drugu sreću našao u Srbiji.
„Ovih dana uopšte ne mogu da budem produktivan, jer po ceo dan razmišljam samo o fudbalu i gledam utakmice, kao svaki Brazilac, kao svaki Srbin“, kaže Fehejra.
Pred večerašnji meč Srbija – Brazil Tijago ima i specijalnu poruku za pratioce Sputnjika:
Tijago je prvo radio kao vodič, a sada ima i turističku agenciju koja u Srbiju dovodi goste iz Brazila. Njegovi video klipovi o lepotama Srbije gledaju se i kod nas, pa ovaj mladić sada ima stotine hiljada pratilaca na društvenim mrežama.
Autor je i televizijske emisije „Tijagov Balkan“ u kojoj predstavlja lepote svog novog kraja.
Dobio je i srpsko državljanstvo, odnedavno je oženjen Srpkinjom, žive u Novom Sadu, a početkom januara očekuju, ispunjenje najveće želje, ćerku.
Dejan Rambo Petković - Sputnik Srbija, 1920, 24.11.2022
Katar 2022
EKSKLUZIVNO Rambo za Sputnjik iz Dohe: Brazil razmišlja o porazima Argentine i Nemačke
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala