- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

„Brazil dronovima špijunira Srbiju“ – Italijani „kuvaju“, oglasio se i Piksi: „Šta bi videli?“

© Tanjug / JADRANKA ILICDragan Stojković Piksi
Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 23.11.2022
Pratite nas
Gazeta delo Sport, renomirani italijanski list, navodi da se u kuloarima Mundijala u Dohi priča da je Brazil iskoristio dronove da bi snimio trening fudbalera Srbije pred utakmicu u četvrtak.
Kako se navodi, od ranije je poznato da selektor Brazila Tite koristi dronove kako bi snimcima iz vazduha ukazao svojim fudbalerima na pozicije na terenu.
„Dronovi brazilske reprezentacije su leteli na većoj visini nego uobičajeno, što je izazvalo sumnju da se Brazilci nisu fokusirali samo na svoje treninge, već i na rad Srbije. Za te priče nema dokaza i moguće je da su plod nervoze i način da se prekrati vreme do najočekivanije utakmice Mundijala“, navodi italijanski list.
Na sve je reagovao i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi.
„Ja ne verujem da su nas nešto gledali, ko smo mi da bi nas gledali. Oni su fudbalska sila, nismo mi u tom rangu, ne verujem da su slali dron da nas špijuniraju... Vole novinari da izmisle, to je dezinformacija verovatno. I da su slali dron, ne znam šta bi videli - ništa posebno“, rekao je ravnodušno Stojković.
Utakmica između Srbije i Brazila je na programu u četvrtak od 20.00.
Dušan Tadić i Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 23.11.2022
Katar 2022
Piksi: Sve sam već smislio – Mitrović ne oseća bol, Juventus je forsirao Kostića
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala