Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Crveni tepih i počasna paljba: Predsednik Azerbejdžana stigao u Beograd, dočekao ga Vučić /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićPresednik Aleksandar Vučić priredio je danas, ispred Palate Srbija, svečani doček za predsednika Azerbejdžana Ilhama Alijeva, koji je doputovao u zvaničnu posetu Beogradu
Presednik Aleksandar Vučić priredio je danas, ispred Palate Srbija, svečani doček za predsednika Azerbejdžana Ilhama Alijeva, koji je doputovao u zvaničnu posetu Beogradu - Sputnik Srbija, 1920, 23.11.2022
Pratite nas
Presednik Aleksandar Vučić priredio je danas, ispred Palate Srbija, svečani doček za predsednika Azerbejdžana Ilhama Alijeva, koji je doputovao u zvaničnu posetu Beogradu.
Vučić je Alijeva dočekao uz postrojenu Gardu Vojske Srbije, intoniranje himne dve države i ispaljivanje počasnih plotuna.
Alijeva su pored Vučića dočekali i članovi Vlade, ministri spoljnih poslova Ivica Dačić, finansija Siniša Mali, unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, poljoprivrede Jelena Tanasković, rudarstva i energetike Dubravka Ðedović, za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković.
Nakon svečanog dočeka, usledio je sastanak u četiri oka dvojice predsednika, a oko 11.15 sati počeli su plenarni razgovori delegacija Srbije i Azerbejdžana.
Delegaciju Srbije čine ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, ministar finansija Siniša Mali, ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković, ministarka rudarstva i energetike Dubravka Ðedović i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković
Očekuje se ceremonija potpisivanja sedam bilateralnih sporazuma između dve države, a nakon toga i zvanično obraćanje medijima Vučića i Alijeva.
© Sputnik / Lola ĐorđevićPresednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Azerbejdžana Ilham Alijev
Presednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Azerbejdžana Ilham Alijev - Sputnik Srbija, 1920, 23.11.2022
Presednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Azerbejdžana Ilham Alijev
Srbija i Azerbejdžan će u okviru posete predsednika Alijeva potpisati sedam bilateralnih sporazuma, a potom će se Vučić i Alijev obratiti medijima.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala